lauantai 26. huhtikuuta 2008




Isku


Olen foxilux meän sälli eli Isku. Ennen tottelin nimeä Disco mutta saavuttuani takaisin suomeen minusta tuli suomalaisittain Isku. Synnyin Vojakkalaan foxilux kenneliin ja täytän kesäkuussa kaksi vuotta. Olen hyvin charmantti uros :)

Se miten päädyin nykyiseen perheeseeni on innokkaan emäntäni ansiota joka netissä surffailtuaan löysi ilmoituksen että minulle etsitään uutta kotia ja minut nähtyään emäntäni ihastui minuun heti puhumattakaan isännästäni, jolle olen silmäterä. Tiesin kyllä että minun charmini puree kaikkiin:)

Nyt sitten asustelen Kemissä kaverinani Cairnterrieri Sulo ja olen parantunut pahasta hiivatulehduksesta.Voitin hiivan suomalaisella sisullani :) Sulo on minulle oikeastaan pikkuveli ja tulen hyvin toimeen sen kanssa, vaikka välillä se on rasittava kun haluaa aina vain leikkiä. Me yhdessä Sulon kanssa vahdimme taloa ja pidämme oikeastaan tätä taloa pystyssä =)

Lempipuuhaani on juosta metsässä ja kölliä isäntäni kanssa sohvalla. Olen oikeastaan oikea sohvaperuna. Lisäksi minulla on myös kielipäätä sillä ymmärrän sekä suomea että ruotsia.

Isäntäni ja emäntäni ovat minusta ylpeitä ja minun kanssa aletaan treenaamaan agilityä sekä luola toimintaa ja koska olen näin komea käyn myös muutamissa näyttelyissä. Huomenna lähden ouluun luolakokeisiin saa nähdä miten käy :)

Mutta kuulumisiin nyt lähden Arpelaan perheeni kanssa

perjantai 25. huhtikuuta 2008




urheat talonvahdit



pojat lempipuuhassaan.