sunnuntai 18. tammikuuta 2009

LUT- harjoitukset 17.1.2009 oulussa

Ja taas oltiin porukalla Oulussa lut-harjoituksissa.

Sulo treenasi ahdinkoa, joka ei ollutkaan sille ollenkaan ongelma, vaikka olin itse siinä luulossa. Sulo menee ahdingon näppärästi omalla cairnimaisella tyylillään. Sulolla oli hieman aikaa viime treeneistä niin hiukan pitää syttymistä vielä vahvistaa, muuten kyllä tosi lupaava nuori koira ja haukku kyllä irtoaa hienosti. Sulo saikin hallissa olijoiden korvat varmasti soimaan toviksi :)

Isku on edistynyt hienosti koko ajan mennään eteenpäin. Isku treenasikin jo putkea ja Isku meneekin vaivattomasti luolastoon. Ja kettukin löytyi ja haukkua irtosi pellin takana. Hieman Iskunkin kohdalla jatketaan treenaamista ja vahvistetaan vielä syttymistä. Lähiaikoina vieraillaan varmasti ihan luonnonluolillakin kun soittoja tulee.

Kaiken kaikkiaan molemmilla koirilla meni treenit hyvin ja eteenpäin mennään koko ajan ovat kehittyneet lyhyessä ajassa paljon. Luonnonluolilla käynti ja haaskojen repiminen auttaa varmasti molempia koiria syttymisessä. Vaikka ilma olikin kylmä oli silti mukava reissu ja kouluttajille kiitos hyvästä opastuksesta.

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Kajaanin tamminäyttely

noniih Kajaanin näyttely meni kaiken kaikkiaan hienosti, vaikkakin Isku ei oikein viihtynyt hallissa vaan jostain kumman syystä pelkäsikin siellä oloa. Liikkuminen kehässä ei ollut ihan parasta Iskua mutta olen todella tyytyväinen Samin ja Iskun hienoon suoritukseen

Kajaani KV 10-11.1.2009
tuomari Jo Schepers , Alankomaat

ERI, PU4

2,5 years,Good looking dog of a good type, Good otter head,Good ears,Dark eyes, Typical expression, Strong teeth,Good neck, Good topline and tailset,Good ribs,Good legs and feet,Very nice coat, Shows with lot of temperament, Movement in front loose in elbow.

ja paljon onnea Lenalle Rop-kasvattajan tittelistä :)

perjantai 9. tammikuuta 2009

uusi vuosi ja uudet kujeet







noniih nyt on sitten vuosikin vaihtunut..ja paljon ehtiny tapahtua..Sulollakin tuli 4.joulukuuta yksi vuosi täyteen. Harrastus rintamalla ollut loppuvuodesta aika hiljaista. Isku on käynyt lut-treeneissä ja treenit menivät hyvin, ahdinko ei tuota ollenkaan ongelmia Iskulle. Isku onkin varmaan jo tämän vuoden lopulla valmis kokeisiin. Sulon kanssa vielä treenataan ahdinkoa koko ajan kuitenkin mennään parempaan suuntaan.






Keväällä kun lumi sulaa aletaan treenaamaan MEJÄ touhuja ja tietenkin lut treenit jatkuu ja sitten vieraillaan myös muutamissa näyttelyissä. Iskulla alkaa myös Samin ohjastama agility treenit ja itse alan treenaileen Sulon kanssa.Sulohan on jo agilityn alkeissa muutaman kerran käynyt ja hyvin se esteet oivalsi ja innokkuutta ei ainakaan puuttunut.



Ylihuomenna matkataankin Iskun kanssa Kajaanin tamminäyttelyyn :) Sulon kanssa pitää vielä treenata hieman ja Sulo nähdäänkin sitten toukokuussa Pellon näyttelyssä.






Tälle vuodelle voisin ainakin luvata päivittää tätä blogia useammin..kun nyt on jäänyt vähän retuperälle :)






Lopuksi hieman Sulon tunnelmia vuoden vaihteesta miten Herra otti uuden vuen vastaan..Sulon tapaan rennosti vaan :D

Iskulla myös vakio poseerausilme..aina yhtä iloinen :)