keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Lut-harjoitukset

heips

oltiin viime viikonloppuna Lut-treeneissä ja hyvin meni molemmilla pojilla. Pääsimme kokeilemaan myös ahdingon läpäisyä sillä molempien koirien syttyminen oli niin vahvaa.

Sulo kävi ensin vielä nuuskimassa kettua ja sehän paineli suoraan häkille. Ahdinko Suloa ensin hieman jännitti ja vähän ahdas pimeä luola tuntui pelottavan. Ensin Sulo meni isommasta aukosta ja sieltä se säntäsi heti haukkumaan kettua. Sitten kokeiltiin taas ahdinkoa ja Sulo läpäisikin ahdingon muutaman kerran, ahdingon piti olla hitusen raollaan. Mutta haukku irtosi hyvin ja pimeä luolakaan ei enää niin pelottanut.

Isku sen sijaan läpäisi anhdingon kepeästi ja paineli suoraan ketun häkille. Iskun olisi tehnyt mieli mennä häkin kaltereistakin läpi :) Iskullakin on siis todella vahva riistavietti

Siis kerta kaikkiaan olen todella ylpeä pojista mahtavaa edistystä molemmilla saas nähdä jos päästäisiin kesällä jo kokeisiin. Nyt vaan harjoitusta :)

sunnuntai 17. elokuuta 2008

Leikin varjolla




veljekset kuin ilvekset







kummalla se pallo olikaan ensin :)


totta se kyllä on että elämä ilman terrieriä on teeskentelyä =)

Kuvia Terrileiriltä











kylläpä naurattaa :)






Terrileiri




sitten Iskun kuulumisia




Elikkäs minäkin nautin olostani terrileirillä ja yllätin perheeni syttymällä myös ketulle. Kyllä minullakin sitä riistaviettiä on tarvitsin vain hieman haastamista jolloin halusin näyttää että kyllä se minäkin osaan yhden ketun säikäyttää.




Kävin myös MEJÄ treeneissä ja se olikin todella kivaa. Jäljestin onnistuneesti enkä harhaillut kuin yhdessä kohtaa,merkitsin kaadon myös erinomaisesti nuolemalla sitä ja jäämällä makaamaan sen viereen :)




Nyt ollaankin sit leirinjäljiltä väsyneitä koko porukka tässä vähän kuvia ja tunnelmia leiriltä :) siinä me pojat tehdään uusia tuttavuuksia




Kuulumisia Terrileiriltä


Ollaan oltu OSTY:n järjestämällä terrileirillä Utajärvellä mukana ensimmäistä kertaa ja nautimme joka hetkestä koko perhe.


Aloitetaanpa meän pikku riiviöstä eli Sulosta :) Minä joka olen ollut äidilleni vauvis osoitinkin uusia puolia nähdessäni ketun heti jo kun tunsin ketun hajun nenässäni karvani nousi pystyyn. Sytyin ketulle erinomaisesti enkä arkaillut yhtään vaan menin suoraan häkille ja säikytin koko rontin häkin nurkkaan :) ylhäällä on kuva kuinka minä rohkeasti näytin ketulle kuka on pomo :)
Isäntäni piti aivan rauhoitella minua.


Lisäksi kun olen niin kova uimari kokeilin myös vesiriistan noutoa ja toinkin variksen vedestä :) mutta kuitenkin uiminen on kaikkein mukavinta eikä minua meinaa saada pois vedestä,uin siis vallan sujuvaa koiraa.


Käytiin myös MEJÄ treeneissä mikä tarkoittaa haavoittuneen hirvieläimen jäljestämistä. Sekin sujui minulta hyvin en harhaillut juuri ollenkaan ja merkkasin kaadon erinomaisesti pyörien sen päällä ja ottaen sen suuhuni :) Se Olikin tosi jännää puuhaa olisin halunnut jatkaa mutta muut taisivat väsyä :)


viime aikojen näyttelytuloksia :)

nyt ehdin vihdoin päivittämään tätä blogia elikkäs laitan tähän ensiksi näyttelytuloksia

Oulu KV 12.7
Tuomari Roberto Schill, Romania
Foxilux Meän Sälli "ISKU" ERI, AVK2, PU3, VA-SE
"Well balanced. Corr head with good prop. Well set and cairned ears , level topline. May have a little bit more forechest, correct legs, free movement, good temperament"

Tornio KV 9.8
Tuomari Kurt Nilsson, Ruotsi
Foxilux Meän Sälli, Isku PU2, varaserti, vara-Cacib
"Maskulin utm huvud och uttryck, utm hals, goda propotioner utm bröst parti mkt goda vinklar utm ben och tassar utm rörelser, inte i bästa päls för dagen."

Mountain Top Cinnamon Bun, Sulo, PEK1, KP, ROP
"Trevlig valp, utmärkt huvud och uttryck, goda prop, utmärkt vinklar ben och tassar, valpiga rörelser."

Hienoa pojat kyllä äiskä on teistä ylpeä :)

perjantai 2. toukokuuta 2008

Sulo





minä olen mountain top cinnamon bun eli Sulo. Synnyin Lappiin eli Rauman maisemiin 4.12.2007 meitä oli kuusi pentua joista minä olin ehdottomasti vilkkain :P olen pippurinen ja pistin kaikille kampoihin jopa äidilleni jolla oli täysi työ minun kouluttamisessani. Nyt asustelen kemissä emäntäni ja isäntäni kanssa ja lisäksi Iskun kanssa. Minä alan pian käymään tokossa ja sitten myöhemmin agilityssa :) Lempipuuhaani on talon vahtiminen kuten kuvastakin näkyy istun sohvan päällä vahdin kuin haukka :)


lauantai 26. huhtikuuta 2008




Isku


Olen foxilux meän sälli eli Isku. Ennen tottelin nimeä Disco mutta saavuttuani takaisin suomeen minusta tuli suomalaisittain Isku. Synnyin Vojakkalaan foxilux kenneliin ja täytän kesäkuussa kaksi vuotta. Olen hyvin charmantti uros :)

Se miten päädyin nykyiseen perheeseeni on innokkaan emäntäni ansiota joka netissä surffailtuaan löysi ilmoituksen että minulle etsitään uutta kotia ja minut nähtyään emäntäni ihastui minuun heti puhumattakaan isännästäni, jolle olen silmäterä. Tiesin kyllä että minun charmini puree kaikkiin:)

Nyt sitten asustelen Kemissä kaverinani Cairnterrieri Sulo ja olen parantunut pahasta hiivatulehduksesta.Voitin hiivan suomalaisella sisullani :) Sulo on minulle oikeastaan pikkuveli ja tulen hyvin toimeen sen kanssa, vaikka välillä se on rasittava kun haluaa aina vain leikkiä. Me yhdessä Sulon kanssa vahdimme taloa ja pidämme oikeastaan tätä taloa pystyssä =)

Lempipuuhaani on juosta metsässä ja kölliä isäntäni kanssa sohvalla. Olen oikeastaan oikea sohvaperuna. Lisäksi minulla on myös kielipäätä sillä ymmärrän sekä suomea että ruotsia.

Isäntäni ja emäntäni ovat minusta ylpeitä ja minun kanssa aletaan treenaamaan agilityä sekä luola toimintaa ja koska olen näin komea käyn myös muutamissa näyttelyissä. Huomenna lähden ouluun luolakokeisiin saa nähdä miten käy :)

Mutta kuulumisiin nyt lähden Arpelaan perheeni kanssa

perjantai 25. huhtikuuta 2008




urheat talonvahdit



pojat lempipuuhassaan.