sunnuntai 17. elokuuta 2008

Leikin varjolla




veljekset kuin ilvekset







kummalla se pallo olikaan ensin :)


totta se kyllä on että elämä ilman terrieriä on teeskentelyä =)

Kuvia Terrileiriltä











kylläpä naurattaa :)






Terrileiri




sitten Iskun kuulumisia




Elikkäs minäkin nautin olostani terrileirillä ja yllätin perheeni syttymällä myös ketulle. Kyllä minullakin sitä riistaviettiä on tarvitsin vain hieman haastamista jolloin halusin näyttää että kyllä se minäkin osaan yhden ketun säikäyttää.




Kävin myös MEJÄ treeneissä ja se olikin todella kivaa. Jäljestin onnistuneesti enkä harhaillut kuin yhdessä kohtaa,merkitsin kaadon myös erinomaisesti nuolemalla sitä ja jäämällä makaamaan sen viereen :)




Nyt ollaankin sit leirinjäljiltä väsyneitä koko porukka tässä vähän kuvia ja tunnelmia leiriltä :) siinä me pojat tehdään uusia tuttavuuksia




Kuulumisia Terrileiriltä


Ollaan oltu OSTY:n järjestämällä terrileirillä Utajärvellä mukana ensimmäistä kertaa ja nautimme joka hetkestä koko perhe.


Aloitetaanpa meän pikku riiviöstä eli Sulosta :) Minä joka olen ollut äidilleni vauvis osoitinkin uusia puolia nähdessäni ketun heti jo kun tunsin ketun hajun nenässäni karvani nousi pystyyn. Sytyin ketulle erinomaisesti enkä arkaillut yhtään vaan menin suoraan häkille ja säikytin koko rontin häkin nurkkaan :) ylhäällä on kuva kuinka minä rohkeasti näytin ketulle kuka on pomo :)
Isäntäni piti aivan rauhoitella minua.


Lisäksi kun olen niin kova uimari kokeilin myös vesiriistan noutoa ja toinkin variksen vedestä :) mutta kuitenkin uiminen on kaikkein mukavinta eikä minua meinaa saada pois vedestä,uin siis vallan sujuvaa koiraa.


Käytiin myös MEJÄ treeneissä mikä tarkoittaa haavoittuneen hirvieläimen jäljestämistä. Sekin sujui minulta hyvin en harhaillut juuri ollenkaan ja merkkasin kaadon erinomaisesti pyörien sen päällä ja ottaen sen suuhuni :) Se Olikin tosi jännää puuhaa olisin halunnut jatkaa mutta muut taisivat väsyä :)


viime aikojen näyttelytuloksia :)

nyt ehdin vihdoin päivittämään tätä blogia elikkäs laitan tähän ensiksi näyttelytuloksia

Oulu KV 12.7
Tuomari Roberto Schill, Romania
Foxilux Meän Sälli "ISKU" ERI, AVK2, PU3, VA-SE
"Well balanced. Corr head with good prop. Well set and cairned ears , level topline. May have a little bit more forechest, correct legs, free movement, good temperament"

Tornio KV 9.8
Tuomari Kurt Nilsson, Ruotsi
Foxilux Meän Sälli, Isku PU2, varaserti, vara-Cacib
"Maskulin utm huvud och uttryck, utm hals, goda propotioner utm bröst parti mkt goda vinklar utm ben och tassar utm rörelser, inte i bästa päls för dagen."

Mountain Top Cinnamon Bun, Sulo, PEK1, KP, ROP
"Trevlig valp, utmärkt huvud och uttryck, goda prop, utmärkt vinklar ben och tassar, valpiga rörelser."

Hienoa pojat kyllä äiskä on teistä ylpeä :)