sunnuntai 18. tammikuuta 2009

LUT- harjoitukset 17.1.2009 oulussa

Ja taas oltiin porukalla Oulussa lut-harjoituksissa.

Sulo treenasi ahdinkoa, joka ei ollutkaan sille ollenkaan ongelma, vaikka olin itse siinä luulossa. Sulo menee ahdingon näppärästi omalla cairnimaisella tyylillään. Sulolla oli hieman aikaa viime treeneistä niin hiukan pitää syttymistä vielä vahvistaa, muuten kyllä tosi lupaava nuori koira ja haukku kyllä irtoaa hienosti. Sulo saikin hallissa olijoiden korvat varmasti soimaan toviksi :)

Isku on edistynyt hienosti koko ajan mennään eteenpäin. Isku treenasikin jo putkea ja Isku meneekin vaivattomasti luolastoon. Ja kettukin löytyi ja haukkua irtosi pellin takana. Hieman Iskunkin kohdalla jatketaan treenaamista ja vahvistetaan vielä syttymistä. Lähiaikoina vieraillaan varmasti ihan luonnonluolillakin kun soittoja tulee.

Kaiken kaikkiaan molemmilla koirilla meni treenit hyvin ja eteenpäin mennään koko ajan ovat kehittyneet lyhyessä ajassa paljon. Luonnonluolilla käynti ja haaskojen repiminen auttaa varmasti molempia koiria syttymisessä. Vaikka ilma olikin kylmä oli silti mukava reissu ja kouluttajille kiitos hyvästä opastuksesta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuletteko sunnuntaina treenaamaan ahdinkoa ja putkea Iskun kanssa??