sunnuntai 17. elokuuta 2008

Terrileiri




sitten Iskun kuulumisia




Elikkäs minäkin nautin olostani terrileirillä ja yllätin perheeni syttymällä myös ketulle. Kyllä minullakin sitä riistaviettiä on tarvitsin vain hieman haastamista jolloin halusin näyttää että kyllä se minäkin osaan yhden ketun säikäyttää.




Kävin myös MEJÄ treeneissä ja se olikin todella kivaa. Jäljestin onnistuneesti enkä harhaillut kuin yhdessä kohtaa,merkitsin kaadon myös erinomaisesti nuolemalla sitä ja jäämällä makaamaan sen viereen :)




Nyt ollaankin sit leirinjäljiltä väsyneitä koko porukka tässä vähän kuvia ja tunnelmia leiriltä :) siinä me pojat tehdään uusia tuttavuuksia




3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivaa lukea teitin kokemuksia terrileiristä! Isku sitten lähtee luolapyyntiin teidän (ja meidän)kanssa:), eikös vaan. Nyt on jo niin monta koiraa kasassa, että kyllä luulis supien saavan huutia. Otama koko Foxilux-suku mukkaan:)
Täällä Luna-sisko vaan aina yllättää, nyt on navetan aluset tutkittu ja sillä lositavalla luonteella ollaan kaikkien kavereita, niinkuin Iskukin on.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, MEJÄ taitaisi olla loistolaji molemmille terrierille kanssa. Sulokin sitten luolastoon, kun ikää riittää:) Loistava cairni, harvemmin tapaa sitä sorttia noin syttyvänä!

Hansku kirjoitti...

Juuh me kyllä tykättiin leiristä :) Juuh lähdetään ehdottomasti koko porukka kettujahtiin ja supijahtiin myös..olis kiva päästä sinne luonnonluolillekkin..Lunalle rakkaita terkkuja velipojalta..juuh MEJÄ on kyllä meidän laji ja vieläpä todella mukavaakin..Kyllä se Sulo onkin semmonen ärripurri et yllätti minutkin mutta hyvä vaan että löytyy temperamenttia eikai me oltais ilman teitä hoksattu sitä edes luolille viedä tai ilman Iskua :) Iskullakin kyllä on temperamenttia se vaan välillä haluaa pitää sen omana tietonaan tuola se nyt päivystää oven eessä milloin sami tulee töistä..mut kuulumisiin :)